ПОКАНА
на
НОВОГОДИШНА СРЕДБА – ВАСИЛИЦА 2016

 

која ќе се одржи во сабота, на 16.1.2016 година
во Македонскиот културен центар,
св. КИРИЛ и МЕТОДИЈ, Савска цеста 34, Крањ
со почеток во 19 часот.

За весело расположение ќе се погрижи Дади Бенд Словенија со Благица Павловска и Душко Георгиевски

Цената на влезницата во предпродажба изнесува 18€. На денот на приредбата, влезницата ќе може да се добие по цена од 20€. Бројот на влезници е ограничен.
Во цената на влезницата се вклучени АПЕРИТИВ и НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРА.

За угостителските услуги ќе се погрижи БОШКО БЕЌАРСКИ С.П.

Резервација на билети и други информации можете да добиете кај Весна Алексова на тел.: 064 123 980 (030 913 940) или еден час пред почетокот, на местото на приредбата.

УПРАВЕН ОДБОР НА МКД св. КИРИЛ и МЕТОДИЈ-Крањ / Бошко Беќарски с.п.

Следуваат неколку видео снимки од пејачката и пејачот (повеќе на YouTube):

https://www.youtube.com/watch?v=eJK5qtYY1TQ&list=PLVRrptHndQhgHcyvyuvK7MIWvbRXqJcSh

https://www.youtube.com/watch?v=yZE7FaG-RVc

https://www.youtube.com/watch?v=PNtKqm4f_tA

https://www.youtube.com/watch?v=waNfYLpA7dY

https://www.youtube.com/watch?v=bcKYFlK_fPE

https://www.youtube.com/watch?v=K0ldjJ9L5lA

https://www.youtube.com/watch?v=g_XEvWN5iMU

———————————————————

https://www.youtube.com/watch?v=rzjYAUz9r60

https://www.youtube.com/watch?v=4fghYVw8L9s

https://www.youtube.com/watch?v=30UcTPVEtF0

https://www.youtube.com/watch?v=-J7VBA9uWd4