MKD Sv. Ciril in Metod Kranj

Македoнско културно друштво „Св. Кирил и Методиј“ Крањ
претседател: Игор Захариев
адреса: Савска цеста бр.34, 4000 Крањ, Словенија
телефони: +386 (0)40 166 882, +386 (0)40 572 785
година на основање: 1992
сметка: 05100-8010556793
матичен број: 5678099
даночен број: 40048225

 

МКД „Св. Кирил и Методиј“ добитник на наградата на МО Крањ!
МКД „Св. Кирил и Методиј“ е добитник на наградата на МО Крањ за 2012 година! Погледнете ја фотогалеријата.

Анкета

Дали сте задоволни од работењето на друштвото?
 

Кој е OnLine?

Има 1 гостин присутни

Facebook

Монографија

Монографија СМКД

Monografija dopolnilnega pouka makedonskega jezika