Црковниот одбор Св. Троица, Крањ

во недела19.6.2016 година, со почеток во 12 часот

по повод празникот Света Троица

организира

СОБОР СО БЛАГОСЛОВЕН РУЧЕК

на просторот на одморалиштето Јепрца, на стариот пат Крањ – Медводе

 

За добро расположение ќе се погрижи Балканика Бенд, во соработка со музичар (трубач) од Македонија.

Организаторот ќе обезбеди јадење и пиење.

Света божествена литургија по повод празникот Света Троица, ќе се одржи во црквата во Крањ, во недела 19.6.2016, со почеток во 9.30 часот.

Дополнителни информации Ви се достапни на тел.: 040 700 896 и 040 835 663.

 

 

ЦО Света Троица, Крањ